Onze faciliteiten

Klein terras

Door openslaande deuren in de ontbijtzaal bevindt zich een klein terras waar u met mooi weer gebruik van kunt maken. Heerlijk buiten ontbijten, aan het eind van de middag genieten met een drankje of nog even relaxen op een warme zomeravond. 


Ophaal- en brengservice

Op basis van aanvraag én beschikbaarheid bieden wij een ophaal- en brengservice aan, naar onder andere Station Voorhout, Station Sassenheim, Station Hillegom, Keukenhof, Noordwijk aan Zee en Schiphol Airport (alleen brengen). Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!


Ontbijtkamer

In onze gezellige ontbijtzaal kunt u een heerlijk ontbijt nuttigen tussen 08:00 en 10:00 en op zaterdag en zondag tussen 08:30 en 10:00. In overleg is eerder ontbijten of een ontbijt pakketje ook mogelijk. Het ontbijt bestaat uit o.a. streekproducten, koffie/thee, verschillende kaassoorten en vleeswaren, verschillende soorten brood, ontbijtgranen, yoghurt, fruit en sappen.


Fietsverhuur

De Bollenstreek is een perfecte streek om te fietsen. U kunt verschillende types fietsen huren bij Rent-a-Bike van Dam, op 100 meter van de Bed & Breakfast.


Minibar (tegen betaling)

Een goedgevulde minibar staat klaar in de ontbijtzaal waar u op ieder tijdstip van de dag drankjes uit kunt halen. Deze hoeft u pas met uitchecken te betalen.


Gratis wifi en gezelschapsspellen

Speel gezellig verschillende (bord) spelletjes samen, in de ontbijtzaal of in de kamer. Ook is er in iedere kamer en in de ontbijtzaal gratis Wi-FI beschikbaar.


Bed & Breakfast De Raetskamer

Schoolstraat 17 A-B

2211 EA Noordwijkerhout

 

T: +31 (0)6 11420407

E: info@deraetskamer.nl